Squash-ingefær souffle
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Bland i en gryde squashmos, ahornsirup, muskat, ingefær, salt og smør, og lad det stå over svag varme i 5 minutter.
Pisk æggeblommerne sammen, kom dem i gryden og varm det hele godt igennem. Tag gryden af varmen og lad det svale lidt af. Pisk æggehviderne helt stive med råsukker og fold dem med let hånd i squashblandingen. Hæld massen i et smurt og melet 1 liters soufflefad og bag souffleen i en forvarmet ovn ved 180 grader C i 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 7376 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne