Italiensk squashtærte

Italiensk squashtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Italiensk squashtærte, billede 4 Italiensk squashtærte, billede 1 Italiensk squashtærte, billede 2 Italiensk squashtærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bund
125 g.hvedemel
125 g.fuldkornshvedemel
125 g.smør
1 dl.vand
 
 Fyld:
300 g.squash
1 løg i tynde skiver
1 fedpresset hvidløg
2 spsk.olivenolie
2 tsk.salt
 
2 flåede og hakkede tomater
2.5 dl.tomatsauce
0.25 tsk.estragon
 
400 g.hytteost
3 æg
2 dl.mælk
1.25 dl.revet mozzarellaost
 
Opskrift:
Bund:
Ingredienserne æltes sammen og dejen rulles ud og lægges i en tærteform. Tærtebunden forbages ca. 10 minutter i en 200 grader C. alm. ovn.

Fyld:
Svits squash, løg og hvidløg i olivenolien, til det er mørt.

Lad imens de hakkede tomater, tomatsauce og krydderurter simre, indtil tomaterne er bløde.

Bland i en skål hytteost, æg og mælk. Fordel squashblandingen i bunden af den forbagte tærte og hæld derover æggeblandingen og 4 spsk. tomatsauce.

Tærten bages ved 200 grader C. alm. ovn i 35 minutter. Tag tærten ud, drys den med revet mozzarella og lad den bage videre, til osten er smeltet.

Tærten serveres med resten af tomatsaucen.





karakterer:
Opskriften er vist 53809 gange,
og udskrevet 1250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-08-26 16:59:13
Nem at lave , smager skønt og børn kan lIde den!

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er bare go' ta'r lidt lang tid, men den er det vær - helt sikkert!