Hornfisk med løvstikke
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Hornfisk renses for indvolde og hovedet skæres af.
Hornfiskene deles i 2 stykker og majroerne skæres i stave, løg og tomater hakkes.
Majroer, løg og tomater fyldes i bugen af fiskene. Olie, flødeost og bouillon rystes godt sammen og hældes over fisken, der drysses med salt, peber og løvstikke. Retten sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter og serveres med kartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 10584 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne