Hornfisk med løvstikke

Hornfisk med løvstikke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 hornfisk
200 g.majroer
2 småløg
2 tomater
1 dl.olie
100 g.flødeost
1 dl.fiskebouillon
2 spsk.tørret løvstikke
 
Opskrift:
Hornfisk renses for indvolde og hovedet skæres af. Hornfiskene deles i 2 stykker og majroerne skæres i stave, løg og tomater hakkes.

Majroer, løg og tomater fyldes i bugen af fiskene. Olie, flødeost og bouillon rystes godt sammen og hældes over fisken, der drysses med salt, peber og løvstikke.

Retten sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter og serveres med kartofler og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 10526 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu