Squash mornay
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : |
|
|
Flæk squashene på langs og læg dem i kogende vand i 5 minutter.
Skrab pulpen ud og læg skallerne med bunden i vejret til afdrypning.
Svits løg og bladselleri i smørret, til de er knap møre, drys melet på og rør mælk og hakket pulp i lidt ad gangen. Pisk æggeblommen med fløden, rør det med lidt af saucen, kom det i gryden og varm det hele igennem under omrøring. Tilsæt cheddarosten og de hakkede valnødder og rør rundt, til osten er smeltet. Smag til med salt og peber og fyld osteblandingen i squashskallerne. Drys med parmesanost og bag dem ved 200 grader C, til osten er smeltet. |
|
Opskriften er vist 5734 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne