Hornfisk med karrysovs
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Skyl og tør hornfisken og skær den i passende stykker.
Bland ingredienserne til kogelagen og giv det et opkog. Læg forsigtigt hornfisken i og lad det småsimre ca. 10 min. – eller til den er fast og har skiftet farve. Tag fisken op og hold den varm under et klæde. Svits karry og løg i olien, rør melet i og spæd med mælk og siet kogelage. Lad sovsen koge igennem og smag den til. Tø spinaten i gryden med et par spsk margarine. Anret spinaten på et varmt fad, læg fisken oven på og hæld karrysovsen over. Giv løse ris til. |
|
Opskriften er vist 12061 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne