Strudsesteg med rødvinssauce og champignoner
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet på alle sider i fedtstof i en gryde.
Tag kødet op og tilsæt rødvin og portvin og kog det ned til det halve. Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt hønsebouillon og kog under låg ca. 30 min, til stegen er svagt rosa. Vend stegen af og til. Et stegetermometer skal vise en centrumstemperatur på 57 grader. Tag stegen op, pak den i alufolie og lad den hvile, mens retten gøres færdig. Skum skyen for fedt, jævn med meljævning og farv med kulør. Smag til med salt og peber og si saucen. Til tilbehøret skæres champignonerne i skiver. Udkern pærerne og skær dem i både. Rens spinaten og giv den et opkog i saltet vand. Dryp af i sigte. Brun champignonerne i olie på panden. Lad pærerne stege med et par min. Vend til sidst spinaten i og smag til med salt og peber. Skær stegne i skiver og server den med sauce, tilbehør og nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 6676 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne