Zapallitos med risfyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Skær lågene af de 6 zapallitos, tag kernerne ud, gnid frugterne indvendigt med salt og peber og læg dem med bunden i vejret i en lille bradepande med vand i bunden, læg lågene ved siden af.
Sæt dem i ovnen ved 190 grader C, til de er møre, og si væden fra.
Varm olien op i en gryde og svits løg, peberfrugt, hvidløg og champignon, indtil løget er klart. Tilsæt tomater, timian, bouillon og vin og lad det simre uden låg, til væden er kogt næsten ind. Smag evt. til med salt og peber, bland det godt med de kogte ris og fyld blandingen i de afdryppede zapallitos. Drys med revet ost og stil dem i ovnen, til osten er smeltet. Serveres med lågene på. |
|
Opskriften er vist 6104 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne