Zapallitos med risfyld

Zapallitos med risfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 zapallitos (runde squash)
0.5 dl.olie eller smør
1 mellemstort hakket løg
1 hakket grøn peberfrugt
1 fedhvidløg, hakket
250 g.champignon i skiver
0.5 tsk.timian
3 flåede og hakkede tomater
1.5 dl.grønsagsbouillon
2 spsk.tør hvidvin
 salt
 peber
4 dl.kogte ris
1.5 dl.revet cheddarost
 
Opskrift:
Skær lågene af de 6 zapallitos, tag kernerne ud, gnid frugterne indvendigt med salt og peber og læg dem med bunden i vejret i en lille bradepande med vand i bunden, læg lågene ved siden af. Sæt dem i ovnen ved 190 grader C, til de er møre, og si væden fra.

Varm olien op i en gryde og svits løg, peberfrugt, hvidløg og champignon, indtil løget er klart. Tilsæt tomater, timian, bouillon og vin og lad det simre uden låg, til væden er kogt næsten ind. Smag evt. til med salt og peber, bland det godt med de kogte ris og fyld blandingen i de afdryppede zapallitos. Drys med revet ost og stil dem i ovnen, til osten er smeltet. Serveres med lågene på.





karakterer:
Opskriften er vist 6104 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu