Zapallitos med linsefyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Kog de 6 zapallitos i saltet vand i ca. 10 minutter, til de er knap møre.
Skær et tyndt låg af, skrap pulpen ud og hak den.
Sæt squashskallerne med bunden i vejret, så væden kan løbe fra.
Svits imens løg og hvidløg i olivenolie, tilsæt squashpulp, rasp, de kogte linser og krydderurter. Lad det simre i 5 minutter. Squashskallerne pensles med smør, fyldes med linseblandingen og sættes i et lavt ildfast fad med bouillon i bunden. Squashlågene sættes på, og retten bages ved 200 grader C i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 6495 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne