Zapallitos med linsefyld

Zapallitos med linsefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 zapallitos (runde squash)
1 mellemstort hakket løg
2 fedhakket hvidløg
2 spsk.olivenolie
2.5 dl.granola (fuldkornsrasp)
125 g.røde linser kogt i ca. 30 minutter
1 spsk.hakket persille
0.25 tsk.basilikum
0.25 tsk.estragon
0.25 tsk.rosmarin
 salt
 peber
1.5 dl.Grøntsagsbouillon
 
Opskrift:
Kog de 6 zapallitos i saltet vand i ca. 10 minutter, til de er knap møre. Skær et tyndt låg af, skrap pulpen ud og hak den. Sæt squashskallerne med bunden i vejret, så væden kan løbe fra.

Svits imens løg og hvidløg i olivenolie, tilsæt squashpulp, rasp, de kogte linser og krydderurter. Lad det simre i 5 minutter. Squashskallerne pensles med smør, fyldes med linseblandingen og sættes i et lavt ildfast fad med bouillon i bunden. Squashlågene sættes på, og retten bages ved 200 grader C i 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 6495 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu