Fyldte squash med grøntsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyld og flæk squashene på langs, fjern kernerne (pulpen) denne kassers.
Squashen udhules nu yderligere ved at skrabe squashkødet ud med en ske til squashene er ca. 1 cm tykke, dette squashkød hakkes og gemmes.
Bring vand i kog i en lille gryde og skold tomaterne heri, skyld dem i koldt vand, flå og hak tomaterne. Peberfrugten hakkes også. Hak løg, hvidløg og rensede champignon. Svits løg, hvidløg og de hakkede champignon i smør, til de er bløde. Tilsæt de flåede og hakkede tomater, hakket squashkød og hakket peberfrugt og lad det simre til det meste af væden er fordampet Kom fyldet i de halverede squashskaller og drys dem med en blanding af rasp og ost, dryp raspen med olivenolie. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter eller til de er møre |
|
Opskriften er vist 86016 gange,
og udskrevet 3748 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2009-05-13 11:32:22 pulpen i squashen er frugtkødet indeni anonym - 2008-12-12 23:48:26 hvad er pulpen i squashen abc - 2008-07-22 08:53:35 rød peber istedet for grøn er godt for øjnene og smagen. Hertil et par krydderbøffer lavet af 350g svin/kalvefars iblandet 1 spsk hakket frisk oregano, 1 spsk hakket frisk basilikum, ½-1 hakket renset chili, lidt peber og salt. Endelig et stykke godt brød, så har man en herlig middag. Krydderbøfferne er også gode på grill. Inger - 2007-08-25 18:52:50 1 dåse hakkede tomater hældes op i sigte, og står i 5 min. retten bliver perfekt. Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte 1 dåse flåede hakkede tomater i stedet for friske, og alm. rasp i stedet for granola. Grønsagerne skulle have haft lov til at simre lidt længere så det var mindre vådt. elmo - 2005-01-01 01:01:01 Stegte bacon tern iblandet giver en god smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne