Squash med kikærtefyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Skær et låg af squashen på langs og skrab kerner og pulp ud, så skallerne bliver ca. 1½ cm. tykke.
Drys dem indvendigt med salt og peber.
Læg dem med bunden i vejret og låget ved siden af i en bradepande.
Kom 1 cm. vand i bradepanden og bag squashen ved 180 grader C, til den er mør.
Svits imens løg og hvidløg, og tilsæt, når løgene er klare, den hakkede pulp og de øvrige grønsager og krydderier. Lad det simre svagt i 45 minutter og lad de kogte, afdryppede kikærter snurre med de sidste 5 minutter. Hele blandingen øses op i den varme squashskal. |
|
Opskriften er vist 7182 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne