Hornfisk i mild hvidløgsáiola

Hornfisk i mild hvidløgsáiola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2000 g.hornfisk
12 gulerødder
600 g.kartofler
6 porrer
2 fennikel
1 bdt.persille
 sorte oliven
1 l.fiskebouillon
 
 Äioli:
4 store fedhvidløg
2.5 dl.olivenolie
1 æggeblomme
 citronsaft
 salt
 peber
1 spsk.vand
 
Opskrift:
Start med at lave äiolien. Pres hvidløgene, kom æggeblommen i og tilsæt salt. Det piskes godt sammen, olien tilsættes lidt efter lidt, på samme måde som til mayonnaise. Krydr til sidst äiolien med citronsaft, salt og peber. Hornfiskene renses og skæres i passende portionsstykker.

Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker. Fenniklen skæres på langs. Fiskefonden bringes i kog. Gulerødder og kartofler koges i bouillonen, efter 10 minutter kogning tilsættes porre og fennikel lad det koge yderligere 5 minutter. Derefter lægges hornfisken lad det hele koge færdig i ca. 10 min.

Kom äiolien i en skål, spæd lidt af den varme bouillon i, det skal ske under kraftig omrøring. Äiolien skal legere bouillonen.

Kom grønsager og fisk i en varm skål eller suppeterrin. Tilsæt den legerede bouillon til resten af bouillonen, pas på, nu må bouillonen ikke koge, den vil skille. Den hakkede persille og de udstenede sorte oliven tilsættes. Smag cremen til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 9653 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu