Herregårdskage

Herregårdskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LEH

Indsendt :      Red :
Herregårdskage, billede 4 Herregårdskage, billede 1 Herregårdskage, billede 2 Herregårdskage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Masse:
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
125 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Opskrift:
Margarine og sukker røres godt. Æggene røres i et af gangen. Derefter blandes resten i og røres sammen. Bages i bradepande i 15 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Æggehviderne piskes stive. Flormelis og kokosmel blandes let i. Smøres oven på den bagte kage så snart den er kommet ud af ovnen og bager videre i 20 min. ved 150 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 57291 gange,
og udskrevet 1062 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 27675 (6589 kcal)
KJ pr. Pers. 2306 (549 kcal)
Vægt ialt 1715 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1613 KJ (384 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 18.1 gram
Kulhydrat 52.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-08 13:31:54
Bradepande er den store fra ovnen

  -   2016-08-31 22:48:40
Hvor stor skal bradepanden være.

  -   2015-04-01 15:50:50
Kan den fryses?

  -   2014-06-02 17:54:42
Som ung husmor i 50erne bagte jeg herregårdskagen og jeg har stadig opskriften fra Irma, men opskriften mangle et lille hjørne, så min glæde var stor, da jeg fandt den på nettet

  -   2012-04-19 06:52:24
måske med hindbær el abrikos-marmelade mellem de to lag...

  -   2012-04-05 10:52:25
Første gang bagte vi kagen i alm. ovn, og der synes vi den blev klæg selvom vi gav den længere tid, anden gang bagte vi med varmluft, og der passede tiden ok. Vi har bagt kagen i den store bradepande der passer til ovnen.

  -   2012-04-03 14:30:49
Er i gang med at lave den:-) glæder mig til at smage!

  -   2009-04-06 18:11:45
super god, prøve evt at 1 spsk madelesse i det er rigtig godt