Gulerode suppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Catharina Eriksen Indsendt : Red : |
|
|
svits løget og gulerødderne kom er efter vand og hønsekødsuppen i lade det så i ca. 1 time og der efter smørosten lade det smelte og lige inden man spiser så skal fløden i.
Tips: Serveres som forret med hvidløgsbrød. |
|
Opskriften er vist 11630 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne