Gullaschsuppe 02
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : line Indsendt : Red : |
|
|
skær kødet i små tern, hak løget, brun kødet i margarine og hæl det over i en gryde. svits løget og bland det med kødet. tilsæt paprika, tomatpure, vand og bouillonterning. kog suppen under låg 10-20 min. skræl kartofler og skær dem i terninger. hæld dem i gryden og kog ved svag varme gullaschen yderlige 10-15 minutter under låg. smag til med salt og hvidløg
|
|
Opskriften er vist 23580 gange,
og udskrevet 568 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne