Hvidløgs mørbrad med sennep
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Dion Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraderne rengøres og ridses på langs så de kan rulles ud og "bankes flade"
Drysses med salt og peber. Sennep smøres på begge indersider, hakket persille blandes med hvidløg og drysses derefter ovenpå senneppen. Mørbraderne samles som en rulle, og snøres med en bommuldstråd, og brunes derefter på begge sider (ca 1 1/2 minut på hver side. Vin, estragon og bouillontern tilsættes og det steger videre i ca 15-20 minutter, vendes ved halvtid. Stegen tages op og hviler, fløde tilsættes sovsen, koges op og smages til med sennep. Serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 82249 gange,
og udskrevet 1543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne