Dyrekød-Hachis
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt : Red : |
|
|
Kogt eller stegt kød fra dyrevildt hakkes fint og samles med en brun, jævn sovs (evt. levning). Smages til med salt, peber og lidt rødvin.
Serveres med brunede kartofler. |
|
Opskriften er vist 19120 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Hybris - 2008-11-07 11:30:49 hahaha - lyder spændende. Kan sku godt li din humor Ole... Ole Hjernø - 2005-01-01 01:01:01 Lyder Spændende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne