Dyrekød-Hachis

Dyrekød-Hachis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dyrekød
 brun sovs (evt. levning)
 salt
 peber
 lidtrødvin
 
Opskrift:
Kogt eller stegt kød fra dyrevildt hakkes fint og samles med en brun, jævn sovs (evt. levning). Smages til med salt, peber og lidt rødvin.

Serveres med brunede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 19120 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-07 11:30:49
hahaha - lyder spændende. Kan sku godt li din humor Ole...

  -   2005-01-01 01:01:01
Lyder Spændende