Hachis
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mal kød og løg gennem en kødhakker, eller hak begge dele meget fint på et spækbræt. Brun fedtstoffet i en stegegryde og svits kød og løg heri ved ret kraftig varme. Drys melet over ved konstant omrøring, indtil det er opsuget. Spæd lidt efter lidt bouillonen ved under forsat omrøring. Læg timian i gryden, dæmp varmen og læg låg på. Lad retten småkoge 10 minutter. Tag timiankvisten op. Smag til med salt, peber og engelsk sauce.
Serveres med små ristede kartofler, salat og engelsk sauce. Tips: Hachis kan smages til med sherry eller madeira. |
|
Opskriften er vist 94363 gange,
og udskrevet 1155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Tom - 2011-10-30 18:03:38 dette er en sammenkogt ret med oksekød, den har intet tilfælles med Hachis anonym - 2011-03-31 13:08:51 der var den,sørme næsten som mor lavede den. der var ikke timian i. god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne