Hachis

Hachis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hachis, billede 4 Hachis, billede 1 Hachis, billede 2 Hachis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.stegt oksekød (en rest kød fra dagen før er fin)
2 store løg
30 g.smør
2-3 spsk.hvedemel
3-4 dl.bouillon
1 kvisttimian
1-2 tsk.engelsk sauce
 
Opskrift:
Mal kød og løg gennem en kødhakker, eller hak begge dele meget fint på et spækbræt. Brun fedtstoffet i en stegegryde og svits kød og løg heri ved ret kraftig varme. Drys melet over ved konstant omrøring, indtil det er opsuget. Spæd lidt efter lidt bouillonen ved under forsat omrøring. Læg timian i gryden, dæmp varmen og læg låg på. Lad retten småkoge 10 minutter. Tag timiankvisten op. Smag til med salt, peber og engelsk sauce.

Serveres med små ristede kartofler, salat og engelsk sauce.

Tips:

Hachis kan smages til med sherry eller madeira.





karakterer:
Opskriften er vist 94363 gange,
og udskrevet 1155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-30 18:03:38
dette er en sammenkogt ret med oksekød, den har intet tilfælles med Hachis

  -   2011-03-31 13:08:51
der var den,sørme næsten som mor lavede den. der var ikke timian i. god.