Hornfisk fyldt med urter og grønsager
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skrab hornfiskene, og klip finnerne af. Skyl fiskene i koldt vand, og tør dem. Skær fiskene i cirka 8 cm lange stykker.
Herefter tilberedes fyldet: Pil løget, skær det i små terninger, og svits terningerne klare i en lille smule smør. Bland det med de hakkede krydderurter, og krydr med salt og peber. Fiskestykkerne åbnes forsigtigt, og fyldet fordeles i hvert stykke. Luk stykkerne sammen med tandstikkere eller kødnåle. Bland melet med salt og peber, og vend fiskestykkerne godt i blandingen. Lad lidt af smørret bruse af på panden, og steg stykkerne 3-4 minutter på hver side ved ret god varme. Sauce: Brun panden af med det resterende smør, kom persille og dild eller estragon på panden, og lad det kort stege med. |
|
Opskriften er vist 61403 gange,
og udskrevet 1446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-05-30 13:51:15 Synes det er svært at sætte tændstikker i uden at fyldet presses ud, og friske hurnfisk har det med at åbne sig når de kommer på panden. Men man kan holde filetterne ned men en spartel og når alle fiskestykkerne er kommet på panden kan der så lægges et låg over til at holde fisken sammen. Der er ikke nær samme problemer med frosne fisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne