Hindbær-jordbær sorbet

Hindbær-jordbær sorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 3 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : louise

Indsendt :     

Ingredienser:
300 gram Jordbær, frost 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
300 gram Hindbær, frost
3 spsk. Græsk yoghurt 10% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Hindbær og jordbær kommes i blender eller foodprocessor. Blendes sammen med yoghurt til den får en god cremet konsistent. Smag til med sukker.

Tips:

Pynt eventuelt med bær.





karakterer:
Opskriften er vist 24486 gange,
og udskrevet 450 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1365 (325 kcal)
KJ pr. Pers. 455 (108 kcal)
Vægt ialt 645 gram
Vægt pr. Pers. 215 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 211 KJ (50 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 9.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-02 13:25:28
Jeg vil tro at den ikke skal i fryseren. Tror bare den skal hurtigst muligt ned i et glas og så Drikkes. :)

  -   2010-10-16 13:15:04
Når man har lavet sin is, skal den så i fryseren? -og hvis den skal, hvor mange timer skal den så være der? :-)

  -   2010-10-16 13:13:45
Når man har lavet sin is, skal den så i fryseren? -og hvis den skal, hvor mange timer?

  -   2008-04-11 12:53:03
Jeg ved ikke hvad jeg har gjort, men min sorbet er meget krystaliseret og stenhård.

  -   2007-01-14 16:34:48
rigtig god meget ledt i konsitens jeg til førte også andre røde bær

  -   2005-01-01 01:01:01
dejlig cremet.. virkelig lækker.