Hindbær-jordbær sorbet
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : louise Indsendt : |
|
|
Hindbær og jordbær kommes i blender eller foodprocessor.
Blendes sammen med yoghurt til den får en god cremet konsistent.
Smag til med sukker.
Tips: Pynt eventuelt med bær. |
|
Opskriften er vist 24486 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Mie - 2012-08-02 13:25:28 Jeg vil tro at den ikke skal i fryseren. Tror bare den skal hurtigst muligt ned i et glas og så Drikkes. :) Mette - 2010-10-16 13:15:04 Når man har lavet sin is, skal den så i fryseren? -og hvis den skal, hvor mange timer skal den så være der? :-) anonym - 2010-10-16 13:13:45 Når man har lavet sin is, skal den så i fryseren? -og hvis den skal, hvor mange timer? Mette - 2008-04-11 12:53:03 Jeg ved ikke hvad jeg har gjort, men min sorbet er meget krystaliseret og stenhård. jonnas 07 - 2007-01-14 16:34:48 rigtig god meget ledt i konsitens jeg til førte også andre røde bær lisa - 2005-01-01 01:01:01 dejlig cremet.. virkelig lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne