Svitsede squash og hvidkål
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien op i en jerngryde eller på en sauterpande.
Tilsæt hvidløget, og tag det op igen, når det er brunt.
Kom grønsagerne i gryden og svits dem under omrøring i 2-3 minutter.
Tilsæt krydderierne, skru ned for varmen og fortsæt med at røre i 5-6 minutter, eller til grønsagerne er møre, men dog sprøde.
Råris eller bulgur serveres til. |
|
Opskriften er vist 10930 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-11 14:41:45 Ej hvor var den dejlig, den kommer jeg helt sikkert til at lave igen. Efter min udregning på portion, hvor jeg brugte 400 gram hvidkål og 400 gram squash og kaldte det som en ret til 4 portioner, så blev kcal 122 per/port. Ups jeg brugte ikke selleri salt, men 4 gram seseamfrø i stedet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne