Grønne og gule squash i flødedild
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : |
|
|
Læg squashskiverne til afdrypning på sugende papir og svits dem derefter i smeltet smør, drys med salt og peber og hæld fløden over.
Lad det simre svagt i 15 minutter, eller indtil fløden tykner.
Bland det godt med dild og server retten varm, evt. på ristet fuldkornsbrød eller bund af kogte kartoffelskiver.
|
|
Opskriften er vist 10280 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne