Squash-au-vin

Squash-au-vin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.tørrede hvide bønner udblødt natten over
1000 g.squash i skiver
4 fedhvidløg, hakkede
4 spsk.olivenolie
1 mellemstor flået og skivet tomat
4-5 dl.tør hvidvin eller vermouth
0.25 tsk.basilikum
0.25 tsk.rosmarin
0.25 tsk.estragon
1 dl.bouillon
 
Opskrift:
Bønnerne koges møre i nyt vand i ca. 1 time.

Squash og hvidløg svitses i olivenolie i 8-10 minutter. Tilsæt de afdryppede bønner, tomat, vin, krydderurter, bouillon, salt og peber. Lad det simre i 10 minutter, tag grønsagerne op, lad saucen koge lidt ind. Den kan evt. jævnes.

Serveres varmt over ris eller spaghetti.





karakterer:
Opskriften er vist 6552 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-11 22:16:36
I indkøbslisten opereres der med tørrede krydderier, medens der i selve opskriften skrives om krydderurter.