Squash i rødt, gult og grønt

Squash i rødt, gult og grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.tørrede kikærter udblødt natten over
2 dl.løg i tern
1 spsk.olivenolie
2 spsk.smør eller margarine
2 tsk.koncentreret tomatpure
1 tsk.timian
 salt
 peber
2.5 dl.Grøntsagsbouillon
7 dl.grønne squash i tern
2.5 dl.gule squash i tern
4 dl.gulerødder i tern
 
Opskrift:
Kog de udblødte kikærter i nyt vand i ca. 1 time og hæld vandet væk.

Svits løget i en gryde med den varme olie/smørblanding. Tilsæt tomatpure, krydderier, bouillon og grønsager. Lad det simre i ca. 15 minutter, eller til det er mørt. Tilsæt kikærterne og varm retten igennem.

Serveres over kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 7240 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu