Lasagne i mikroovn
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Pil løg og hvidløg og hak begge dele.
Skyl bladselleristilkene og skær dem i tynde skiver på tværs.
Varm olien i en dyb pande og svits grønsagerne et øjeblik. Kom kødet på og brun det kort. Smuldr det med en ske eller gaffel. Tilsæt tomaterne med væde, tomatpure og oregano. Lad saucen småkoge uden låg til væden er næsten fordampet. Smag til med salt og peber. Smør et højt mikroovnssikkert fad, rundt eller ovalt. Læg lasagnen sammen sådan: Start med et tyndt lag ostesauce, herover et lag lasagneplader (bræk dem bare i stykker, så de passer i hjørnerne, de må ikke lappe over hinanden) og igen et lag ostesauce. Slut med ostesauce. Dæk fadet med mikroovnsfilm og giv lasagnen 10 minutter ved fuld effekt. Vend fadet efter den halve tid. Tag filmen af og drys evt. med revet ost. Giv lasagnen endnu 5 minutter. Sørg for at de øverste plader er dækket af saucen, ellers bliver de tørre. Lad den hvile 5 minutter. Ønskes lasagnen meget brun, stilles den 5 minutter under den almindelige ovns grill. |
|
Opskriften er vist 29865 gange,
og udskrevet 411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-04-24 19:49:18 Ja der er vist for mange ostesauce, mornaysauce er en ostesauce, men det er jo lidt smag og behag om den skal imellem sammen med kødsaucen, eller om den skal på toppen. Linnea - 2022-04-20 11:59:48 Jeg tror, at der er en fejl ved at skrive ostesauce i stedet for kødsauce :) Jens - 2008-02-03 13:44:29 Er det mig der ikke kan læse eller - jeg kan ikke se der står noget om hvor kødsovsen skal lægges - der står ostesovs og lasagneplader - men hvor er kødsovsen ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne