Syltede agurker
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Agurkerne prikkes og lægges i saltlage et døgn,
hvorefter de tages op, tørres af og lægges i krukker eller glas med krydderierne imellem, Eddike og sukker koges sammen, hældes over agurkerne. To dage efter koges eddiken op, konservering tilsættes og lagen hældes over agurkerne. Lidt pres lægges på og det lukkes tæt til med det samme. Tips: Som krydderi til agurker kan også bruges dild og laurbærblade eller sort peber og ingefær. piri piri er små tørrede chilipeber |
|
Opskriften er vist 99534 gange,
og udskrevet 1789 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne