Syltede agurker

Syltede agurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Syltede agurker, billede 4 Syltede agurker, billede 1 Syltede agurker, billede 2 Syltede agurker, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.drueagurker
 
 Saltlage:
100 g.salt pr. liter vand
 
125 g.skalotteløg
4 lang peber
1 spsk.Estragon, frisk
2 piri piri
5 skiverpeberrod
 
 Sukkerlage:
10 dl.eddike
500 g.sukker
 
1 spsk.atamon
 
Opskrift:
Agurkerne prikkes og lægges i saltlage et døgn,

hvorefter de tages op, tørres af og lægges i krukker eller glas med krydderierne imellem,

Eddike og sukker koges sammen, hældes over agurkerne.

To dage efter koges eddiken op, konservering tilsættes og lagen hældes over agurkerne. Lidt pres lægges på og det lukkes tæt til med det samme.

Tips:

Som krydderi til agurker kan også bruges dild og laurbærblade eller sort peber og ingefær.


piri piri er små tørrede chilipeber





karakterer:
Opskriften er vist 99644 gange,
og udskrevet 1789 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu