Kylling med bacon

Kylling med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt af : udenland danskeren

Indsendt :      Red :
Kylling med bacon, billede 4 Kylling med bacon, billede 1 Kylling med bacon, billede 2 Kylling med bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Bouillonterning, kylling 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Opskrift:
Kom krydderierne på kyllingebrysterne og sno bacon rundt om.

Læg dem i et ildfast fad og kom vand og bouillonterning ved.

stil det i ovnen på 200 grader C. alm. ovn i godt en ½ time.

Til sidst jævnes skyen til sovs.

Serveres med ris eller salat og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 88488 gange,
og udskrevet 1607 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4554 (1084 kcal)
KJ pr. Pers. 1138 (271 kcal)
Vægt ialt 950 gram
Vægt pr. Pers. 237 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 479 KJ (114 kcal)
Protein 17.7 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-25 11:47:55
Hvis du vil have den lidt mere fedtfattig, kan du bruge Kalkunbacon. Det smager Bare så godt!!!

  -   2008-01-28 17:22:06
jeg har ikke smagt noget der var så godt i hele mit liv.... det var sådan jeg fik min kærste han synges det smagt godt....