Kylling med bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Norge Indsendt af : udenland danskeren Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom krydderierne på kyllingebrysterne og sno bacon rundt om.
Læg dem i et ildfast fad og kom vand og bouillonterning ved. stil det i ovnen på 200 grader C. alm. ovn i godt en ½ time. Til sidst jævnes skyen til sovs. Serveres med ris eller salat og flutes. |
|
Opskriften er vist 88486 gange,
og udskrevet 1607 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Balle - 2011-03-25 11:47:55 Hvis du vil have den lidt mere fedtfattig, kan du bruge Kalkunbacon. Det smager Bare så godt!!! Lotte olsen - 2008-01-28 17:22:06 jeg har ikke smagt noget der var så godt i hele mit liv.... det var sådan jeg fik min kærste han synges det smagt godt.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne