Pasta frutti di mare

Pasta frutti di mare, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.muslinger
200 g.rejer
400 g.båndpasta
1 finthakket løg
1 dl.fintsnittet blegselleri
1 rød peberfrugt i strimler
3 tråde safran
2 spsk.hvedemel
1 dl.hvidvin
1 dl.fløde
100 g.grønne oliven
 smør/olie
 persille
1 dl.hakket ananas
1 dl.creme fraiche
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog pastaen Svits løgbladselleri og peberfrugt i olie og spæd med vinen og lad det simre. Rør halve olivenmuslinger med væde og ananas i og tilsæt cremefraiche og fløde smag til og tilsæt rejerne og hæld saucen over pastaen. drys med krydderurter.





karakterer:
Opskriften er vist 15469 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu