Frutti di mare
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Rense, pochere og skær terninger af fisken.
Damp muslingerne i 2 spsk. olivenolie, 1 fed hvidløg og hvidvinen til de åbner. Afskal og bland med resten af fisken og afkøl. Lav en battuto med persille og hvidløg og sæt til side. Lav en dressing af 4 spsk. olivenolie og citronsaften, smag til med salt og peber og sæt til side. Bland dressingen godt med fisken, top med en rundhåndet stænk af battuto og servere. |
|
Opskriften er vist 11899 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne