Hakkebøf i barbeque fløde sauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Bettina Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne formes og lægges i et ildfast fad. De krydres med salt og peber. Barbecuesaucen blandes med fløden og mælken og det hældes over bøfferne. Retten steger i ovnen ca. 30 min. ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 20654 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mathias - 2011-10-17 20:35:14 har lige lavet retten, med kogte katofler til, det smage nydeligt! bare godt med barbeque sauce så bliver det rigtig godt! thumps op for det! Brian og Palle´s Forskningskøkken - 2005-01-01 01:01:01 Simpel ret uden smag. Opskriften kræver mere end tilsætning af salt og peber - noget tilbehør er også på sin plads. Ikke noget vi umiddelbart vil lave de næste 3 år. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne