Squashbudding med karamel

Squashbudding med karamel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2.5 dl.råsukker
2 piskede æg
2.5 dl.kogt squashmos
1.25 dl.råsukker
0.5 tsk.kanel
0.25 tsk.ingefær
2.5 dl.mælk
 
Opskrift:
Lav en karamel ved at opvarme og røre de 2½ dl. sukker over jævn varme, til det er smeltet. Hæld karamellen i et smurt ildfast fad.

Pisk æggene grundigt med de øvrige ingredienser og hæld blandingen over karamellen.

Bag buddingen i vandbad ved 190 grader C, til den er stivnet (prøv med en strikkepind), det vil tage ca. 1 time. Når den er afkølet og skal serveres, løsnes kanterne med en kniv, et låg lægges over, og buddingen vendes med et snuptag.

Tips:

Desserten kan evt. laves i portionsforme, og den kan også laves uden karamel. Hvis man ønsker det kan 1 ¼ dl. mælk erstattes af 2½ dl. squashmos.





karakterer:
Opskriften er vist 6411 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu