Squashbudding med karamel
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : |
|
|
Lav en karamel ved at opvarme og røre de 2½ dl. sukker over jævn varme, til det er smeltet.
Hæld karamellen i et smurt ildfast fad.
Pisk æggene grundigt med de øvrige ingredienser og hæld blandingen over karamellen. Bag buddingen i vandbad ved 190 grader C, til den er stivnet (prøv med en strikkepind), det vil tage ca. 1 time. Når den er afkølet og skal serveres, løsnes kanterne med en kniv, et låg lægges over, og buddingen vendes med et snuptag. Tips: Desserten kan evt. laves i portionsforme, og den kan også laves uden karamel. Hvis man ønsker det kan 1 ¼ dl. mælk erstattes af 2½ dl. squashmos. |
|
Opskriften er vist 6411 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne