Squashfad
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Squashene skæres i skiver og kommes i plastposer med groft salt.
Poserne blæses op og rystes, så alle skiverne får lidt salt.
Lægges op i sigter til afdrypning i mindst 1 time.
Skylles og lægges taglagt i to-tre ovnfaste fade.
Stilles i ovnen ved 200º i 20 minutter, så al den ekstra væde fra skylningen damper bort. Hertil kan man gøre dagen før.
Så hældes fløde blandet med peber og muskat over, og fadet stilles tilbage i ovnen ved 180º i ca. 45 minutter.
Fløden bliver lysebrun på overfladen og så inddampet, at man forledes til at tro, at der er både æg og ost i fyldet.
Tips: 10 personer - Kan ikke anbefales til mere end 20 personer, da der skal snittes mange squash, og mæthedsgraden ikke er stor. Squash kan saltes og dampes i ovn dagen før, men selve stegningen med fløde bliver lækrest, hvis den finder sted samme dag. |
|
Opskriften er vist 6770 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne