Små auberginer og squashgratiner med peberrelish
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen forvarmes til 200ºC.
Pensl 6 små portionsforme med olie.
Aubergine-ternene lægges i en si og drysses med salt.
Trækker ½ time.
Skyl ternene i koldt vand og læg dem på køkkenrulle eller viskestykke.
Ricotta og cremefraiche piskes sammen med håndmixeren.
Tilsæt æggene og majsmelet og pisk igen.
Til sidst røres auberginer, squash og kværnet peber i.
Ostemassen fordeles i de 6 cocotter, der stilles i en bradepande.
Hæld vand i bradepanden til det står halvt op om cocotterne.
Dæk bradepanden med folie og bag gratinerne i vandbad ca 40 minutter til de er faste.
Serveres varme med peberrelish.
Peberrelish:
Varm eddike, sukker og sennepsfrø op i en gryde til det koger.
Tilsæt resten af ingredienserne og kog reslishen ca 30 minutter under låg.
|
|
Opskriften er vist 7155 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne