Gourmetsalat

Gourmetsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kirsten vestergaard

Indsendt :     

Ingredienser:
200 g.rejer
1 ds.tun
1 ds.muslinger naturel(hvis man kan lide det)
2 æbler
1 rød peberfrugt
125 g.optøede ærter
1 formfranskbrød
 
 Hvidløgssmør:
3 spsk.smør
2 fedhvidløg
 
 Dressing:
0.75 dl.olie
1.5 spsk.vineddik (har man ikke det hjemme erstattes det med olie)
2 spsk.tomatketchup eller mild chilisauce
1 dl.finklippet dild
 
Opskrift:
Rejer, muslinger, ærter og tun drypper af i en si. Æbler og peberfrugt skæres i tern det hele kommes i en skål. Ryst dressingen godt sammen og hæld den over salaten, sæt salaten koldt i ca. 30 minutter. Skær øverste skorpe af brødet og udhul det smør brødet med hvidløgssmør indvendig. Sæt brødet i oven ca. 10 min ved 225 grader C. Fyld brødet med salaten og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 10468 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-12 09:51:27
eddiken og olien har jo langt fra en smag der minder om hinanden,så det må da erstattes af alm eddike og lidt vand + et nip sukker.

  -   2009-03-12 09:48:59
Jeg mangler en lille forklaring på hvordan brødet skæres ud??