Gourmetsalat
Indsendt af : kirsten vestergaard Indsendt : |
|
|
Rejer, muslinger, ærter og tun drypper af i en si.
Æbler og peberfrugt skæres i tern det hele kommes i en skål.
Ryst dressingen godt sammen og hæld den over salaten, sæt salaten koldt i ca. 30 minutter.
Skær øverste skorpe af brødet og udhul det smør brødet med hvidløgssmør indvendig.
Sæt brødet i oven ca. 10 min ved 225 grader C.
Fyld brødet med salaten og server straks.
|
|
Opskriften er vist 10468 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe - 2009-03-12 09:51:27 eddiken og olien har jo langt fra en smag der minder om hinanden,så det må da erstattes af alm eddike og lidt vand + et nip sukker. Birthe - 2009-03-12 09:48:59 Jeg mangler en lille forklaring på hvordan brødet skæres ud?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne