Ricotta-squashtærte
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gær i vand, og tilsæt salt og olie. Rør melet i lidt ad gangen, og ælt dejen let og blød. Lad den hæve 1 time.
Snit squashene i tynde skiver. Steg dem let gyldne i olivenolie på en pande sammen med snittet chili. Drys med salt og peber. Lad squashene dryppe lidt af i en sigte. Bland ricotta med emmentaler og æg.
Slå dejen ned, og rul den ud til en plade, der lægges på bagepapir på en bageplade. Rul en kant op på tærtebunden.
Fordel squash og ricottablanding på dejbunden.
Bag tærten ved 180o i ca. 35 min.
Servér evt. salat eller brød til. |
|
Opskriften er vist 13133 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne