Rødspætte a la Hanne
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : keld Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vend fileterne i æg og rasp tilsat salt og peber steg fileterne på pande og sæt dem i ovnen skær tomaterne i både og champignonerne i skiver steg dem i fedtstoffet fra fisken rejerne tilsættes de sidste 2 minutter af kogetiden garnituren hældes over fileterne og serveres med groft rugbrød
|
|
Opskriften er vist 26511 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2013-01-23 17:47:57 Super lækre, vi har lavet den flere gange. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne