Søtunge, grillet med gule squash og sød chili
Hovedingrediens : FladFisk - Søtunge Indsendt : Red : |
|
|
Varm lidt olivenolie på en grill eller almindelig pande. Steg fisken 4 - 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Varm lidt olie i en gryde og sauter fintsnittet squash og hvidløg i 2 minutter. Tilsæt chili og halverede tomater. Kom en kop vand ved og lad det simre 10 minutter. Smag til med basilikum, salt og peber. Server til den dejlige fisk med frisk citron. |
|
Opskriften er vist 19458 gange,
og udskrevet 473 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Sten - 2016-05-17 07:31:55 Jeg ville gerne lave opskriften med rødtunge i stedet for søtunge. For at gøre det er jeg nødt til at vide, hvor mange gram er "2 hele, flåede søtunger" ? Tove Hoeg - 2016-04-12 13:31:25 super lækker bare mumss |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne