Dansk ostefondue
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kom bacon, løg og smør i en gryde og svits det, til baconen er sprød og løgene bløde.
Drys melet over, tilsæt øllet lidt efter lidt og rør det over svag varme, til det er tykt. Tilsæt osten og rør hele tiden i massen, til osten er smeltet, og blandingen er jævn og glat. Hældes i fonduegryden. Servering: Serveres med drueagurker og lyst rugbrød. |
|
Opskriften er vist 23858 gange,
og udskrevet 472 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne