Squash med fyld

Squash med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Squash med fyld, billede 4 Squash med fyld, billede 1 Squash med fyld, billede 2 Squash med fyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 squash
 
 Fyld:
3 løg i tern
2 fedhakket hvidløg
2 spsk.Becel flydende
500 g.hakket svinekød
 Salt
 peber
50 g.soltørrede tomater skåret i strimler
250 g.Cremefine Naturell
1 bdt.friskhakket timian
 
 Lage:
½ dl.hvidvin
½ dl.Grøntsagsbouillon
30 g.pinjekerner
 
 Sauce:
250 g.Cremefine Naturell
4 spsk.danskvand
 Salt
 peber
2 fedfinthakket/presset hvidløg
20 g.soltørrede tomater skåret i små tern
1 bdt.friskhakket mynte
 
Opskrift:
Vask squashene grundigt. Flæk dem på midten og udhul dem med en ske.

Fyld:
Kom løg og hvidløg i en gryde og svits det i Becel flydende. Tilsæt kødet og brun det godt. Krydr med salt og peber. Tilsæt soltørrede tomater, Cremefine Naturell og timian. Varm det hele hurtigt igennem.

Kom fyldet i squashene. Hæld bouillon og hvidvin i et ovnfast fad og placer squashene i fadet.

Bag i en 150 grader C. alm. ovn i ca 45 min. Drys pinjekerner over retten efter 30 min og bag færdig.

Rør alle ingredienser sammen til sauce og server den til de fyldte squash, sammen med grøn salat og lækkert brød.





karakterer:
Opskriften er vist 18537 gange,
og udskrevet 518 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-04 22:03:54
Carla: sikkert ok opskrift, men alt for fed med ½ l creme fine. Derfor ikke afprøvet.