Squash med fyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vask squashene grundigt. Flæk dem på midten og udhul dem med en ske.
Fyld: Kom løg og hvidløg i en gryde og svits det i Becel flydende. Tilsæt kødet og brun det godt. Krydr med salt og peber. Tilsæt soltørrede tomater, Cremefine Naturell og timian. Varm det hele hurtigt igennem. Kom fyldet i squashene. Hæld bouillon og hvidvin i et ovnfast fad og placer squashene i fadet. Bag i en 150 grader C. alm. ovn i ca 45 min. Drys pinjekerner over retten efter 30 min og bag færdig. Rør alle ingredienser sammen til sauce og server den til de fyldte squash, sammen med grøn salat og lækkert brød. |
|
Opskriften er vist 18592 gange,
og udskrevet 518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-04 22:03:54 Carla: sikkert ok opskrift, men alt for fed med ½ l creme fine. Derfor ikke afprøvet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne