Squash-/nøddepandekager med spinatfyld

Squash-/nøddepandekager med spinatfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.squash
3 æg
2.5 dl.hvedemel
0.75 dl.fløde
1.5 tsk.salt
75 g.hakkede hasselnøddekerner
 Olie til stegning.
 
 Spinatfyld:
500 g.renset frisk spinat
250 g.champignon
1 spsk.olivenolie
2 dl.mælk/fløde
100 g.reven ost
 Meljævning
 Salt
 peber
 
 Gratinering:
 Reven ost
 
Opskrift:
Squashen rives på den grove side af råkostjernet. Æg, mel, salt og fløde piskes sammen til en dej uden klumper. Squash og nødder røres i dejen. Det bliver en tyk og klumpet dej, som skal hvile i køleskabet i ca. ½ time.

Pandekagerne bages i olie og laves så tynde som muligt. Dejen skal nærmest trykkes ud på panden med paletkniven. Bag eventuelt på flere pander, så det går hurtigere.

Til fyldet renses champignonerne og skæres i skiver. De svitses et øjeblik i olien. Spinaten hakkes groft og svitses med, til den er faldet sammen. Mælken (fløden) tilsættes, retten jævnes let og smages til med salt og peber. Tages af varmen og osten røres i.

Pandekagerne fyldes og lægges i et smurt ovnfast fad. Drysses med reven ost og gratineres i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter. Serveres som hovedret eller som frokostret.

Pandekagerne kan spises med forskelligt fyld og ledsages af en grøn salat eller en tomatsalat. Til frokost kan pandekagerne fyldes op med hytteost rørt op med masser af friske, hakkede krydderurter og evt. radiser.





karakterer:
Opskriften er vist 9875 gange,
og udskrevet 381 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu