Squash-/nøddepandekager med spinatfyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Squashen rives på den grove side af råkostjernet.
Æg, mel, salt og fløde piskes sammen til en dej uden klumper.
Squash og nødder røres i dejen. Det bliver en tyk og klumpet dej, som skal hvile i køleskabet i ca. ½ time.
Pandekagerne bages i olie og laves så tynde som muligt. Dejen skal nærmest trykkes ud på panden med paletkniven. Bag eventuelt på flere pander, så det går hurtigere. Til fyldet renses champignonerne og skæres i skiver. De svitses et øjeblik i olien. Spinaten hakkes groft og svitses med, til den er faldet sammen. Mælken (fløden) tilsættes, retten jævnes let og smages til med salt og peber. Tages af varmen og osten røres i. Pandekagerne fyldes og lægges i et smurt ovnfast fad. Drysses med reven ost og gratineres i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter. Serveres som hovedret eller som frokostret. Pandekagerne kan spises med forskelligt fyld og ledsages af en grøn salat eller en tomatsalat. Til frokost kan pandekagerne fyldes op med hytteost rørt op med masser af friske, hakkede krydderurter og evt. radiser. |
|
Opskriften er vist 9843 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne