Svampet squashkage

Svampet squashkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Svampet squashkage, billede 4 Svampet squashkage, billede 1 Svampet squashkage, billede 2 Svampet squashkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

400 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
325 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Creme:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Dej:
Æg & sukker piskes tykt og skummende, olien piskes i. Squashen rives og blandes i.

Mel, bagepulver, natron, salt, vaniljesukker og kanel blandes og røres i dejen

Dejen bredes ud i en bradepande ca. 23x33 cm. og bages i ca. 40 minutter ved 190 grader C. alm. ovn.

Creme:
Flødeost, smør og flormelis røres sammen, hvorefter vaniljesukker og kanel tilsættes.

Cremen smøres på den afkølede kage





karakterer:
Opskriften er vist 175360 gange,
og udskrevet 6410 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (64 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 26870 (6397 kcal)
KJ pr. Pers. 2239 (533 kcal)
Vægt ialt 1901 gram
Vægt pr. Pers. 158 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1413 KJ (336 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 21.0 gram
Kulhydrat 33.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-26 21:16:25
Kan kagen fryses ? Hvor mange pers. skal man bruge til en alm. Bradepande?

  -   2012-08-17 14:21:59
Wow, den her kage fortjener helt klart mere opmærksomhed end den har fået. Hold da op den er god, med lidt små justeringer hist og her. Lækker, svampet, og har en helt fantastisk smag. Og cremen er virkelig god med det kanel i. Alle 10 point herfra. Ville ønske jeg kunne give 12! Ogmine børn elsker den. Prøv den! Husk at erstatte sukker med farin.

  -   2011-08-18 22:30:18
til helene, ja det kan den godt

  -   2011-08-11 13:50:44
Kan cremen gemmes til dagen efter? Enten på kagen - eller I en skål ved siden af?

  -   2008-11-25 13:41:12
Jeg synes faktisk ikke kagen er så god, men den kan da godt spises

  -   2008-08-21 12:09:10
Den er bare helt fantastiks selv folk som ikke kan lide squash syntes at den er DEJLIG super kage

  -   2008-06-09 13:40:00
ok men prøv med 500 g smør

  -   2008-05-03 15:50:45
fantastisk god kage. Halv portion passer til mellemstort ildfastfad. Vil prøve nødder i næste gang. MUMS

  -   2007-08-27 09:24:00
jeg vil anbefale at springe smørret over til cremen, og erstatte den med lemon saft og reven lemon

  -   2007-08-05 14:39:48
Det smager også godt med rosiner eller valnøddekerner i, ca. 100 g. af en af delene

  -   2005-01-01 01:01:01
Super lækker kage, især glasuren er et hit. Gør det mon en forskel om man river squashen fint eller groft? Jeg har kun prøvet groftrevet og det var et godt resultat.

  -   2005-01-01 01:01:01
fantastisk kage, og ja den er super med farin. jeg lavede en topping af chokolade smeltet med lidt fløde og en smule smør, det gjorde den bestemt ikke dårligere.

  -   2005-01-01 01:01:01
Prøv så at erstatte sukker med med 250 g mørkt farin, så bliver den endnu bedre!

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor mange personer er kagen beregnet til