Skaldyrsfondue
Hovedingrediens : Rejer - Nordsørejer Højtid: Nytår Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Pil løget og skær det i både. Varm olivenolien i en mellenstor gryde og lad løgbådene blive klare heri. Spæd med hvidvin og evt. pernod. Hæld muslingerne i gryden og lad det stå i ca. 5 minutter under låg ved god varme, til de har åbnet sig, ryst gryden et par gange.
Hæld muslingerne i en sigte og lad dem dryppe af over en skål. Pil muslingerne ud af skallen, kasser evt. lukkede eksemplarer. Anret muslingerne og rejer. Rør creme fraichen med 3-4 spsk. muslingesuppe og krydr med salt og peber. Skyl og tør dilden. Hak fint og rør den i creme fraichen. Varm olien i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sæt den på rechauden. Stik muslinger og rejer på fonduegaflerne og steg dem i den varme olie. Spis creme fraiche-saucen til. Velegnet tilbehør er også creme fraiche med tomat, sennepsmayonnaise med dild, lyst brød og tør hvidvin. |
|
Opskriften er vist 21660 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne