Fondue
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Højtid: Nytår Oprindelsesland : Danmark Kilde : Maduniverset Indsendt : Red : |
|
|
Skær alle ingredienser ud, så de passer til fondue pindene. Gør fonduen klar og begyndt så at spise.
Hjemmelavet Pomfritter, Dild dip, Paprika dip og Flute. Tips: Til fondue bruges lyse planteolier af f.eks. majs, solsikke, jordnødder og soja. |
|
Opskriften er vist 91422 gange,
og udskrevet 2388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (91 stemmer) |
|
Kommentarer christine bagge - 2011-12-26 18:34:19 undlad lever. det hører ikke hje,,e i fondu. det for tørt og kedeligt. bo - 2008-12-30 13:38:49 jeg vil næste gang undlade lever, da alt kommer til at smage af det mette - 2005-01-01 01:01:01 lav en god kartoffelsalat og pak champinongen ind i bacon og gør det samme ved pølserne det giver en meget god smag, og er der noget tilovers så er der til en god gryderet dagen efter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne