Legeret squash-majssuppe

Legeret squash-majssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 spsk.smør eller margarine
500 g.squash i skiver
2.5 dl.hakket løg
2 dl.hakket grøn peberfrugt
1 fedhakket hvidløg
3 majskolber
2.5 dl.vand
1.5 tsk.salt
0.25 tsk.basilikum
0.25 tsk.estragon
5 dl.mælk
2 piskede æg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og svits squash, løg, peberfrugt og hvidløg, indtil løget er klart. Skær majsene af kolberne og kom den i gryden tillige med vand og krydderier. Lad det koge op, skru ned for varmen og lad det simre svagt i 10 minutter.

Rør æg og mælk sammen, hæld det i gryden og lad det simre under omrøring, til suppen er jævnet. Den må ikke komme i kog.





karakterer:
Opskriften er vist 8370 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu