Kold squash-sommersuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg og hvidløg i smør.
Tilsæt majs og bouillon og lad det simre 10 minutter.
Tilsæt squashskiverne og lad dem simre med til de er klare og møre.
Suppen afkøles og sættes i køleskab, til den er iskold. Smages til med salt, peber og piskefløde og serveres pyntet med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 15414 gange,
og udskrevet 367 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne