Chokolade fondue
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bræk chokoladen i små stykker og smelt den over vandbad i en gryde.
Lun fløden forsigtigt ved siden af, og rør den i chokoladen lidt efter lidt.
Chokolademassen skal være varm, men må ikke nå kogepunktet.
Rør cognac i efter smag til allersidst, når chokolademassen er helt flydende. Pisk Creme fraiche og fløde sammen til det er næsten stift og tilsæt vanillesukker lidt efter lidt. Opbevares koldt indtil serveringen. Hæld chokolademassen over i fonduegryden og hold den varm over spritflammen ved bordet - uden at den kommer i kog. Server de friske frugter anrettede i små skåle. Druerne udstenes, ananasen og anden frugt skæres i skiver/tern. Dyp frugten i chokoladen, og derefter i den iskolde blanding af creme fraiche og piskefløde. Kommentar : Denne fondue kan spises hele året, og den kan varieres i det uendelige efter årstidens spændende frugter. |
|
Opskriften er vist 40725 gange,
og udskrevet 1384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Rebecca - 2005-01-01 01:01:01 En sjov variation er, at lave en fondue med mørk, lys og hvid chokolade... Det ser vildt godt ud. Mynte er pænt at pynte med. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne