Lynstegte grøntsager med struds

Lynstegte grøntsager med struds , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.strudsekød i strimler
100 g.løg
150 g.gulerødder
80 g.bambusskud
50 g.babymajs
1 dl.vand
15 g.olie
1 tsk.ingefær
 saft fra en halv lime
 
Opskrift:
Snit gulerødder, læg og babymajs.
Skær evt. bambusskud i mindre stykker.
Svits løg og kødstrimler i olien så det kun lige tager farve.

Derefter tages det af panden.
De øvrige grøntsager svitses let på panden.
Vand tilsættes, og lad det få eet opkog. De svitsede kødstrimler og løg vendes i grøntsagsblandingen.
Krydrer med ingefær, lime, salt og peber.

Serveres med Ris.





karakterer:
Opskriften er vist 7848 gange,
og udskrevet 155 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu