Lynstegte grøntsager med struds
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Snit gulerødder, læg og babymajs.
Skær evt. bambusskud i mindre stykker. Svits løg og kødstrimler i olien så det kun lige tager farve. Derefter tages det af panden. De øvrige grøntsager svitses let på panden. Vand tilsættes, og lad det få eet opkog. De svitsede kødstrimler og løg vendes i grøntsagsblandingen. Krydrer med ingefær, lime, salt og peber. Serveres med Ris. |
|
Opskriften er vist 7848 gange,
og udskrevet 155 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne