Fyldte squash (Kolokithakia Yemista)
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Squash udhules med en ske.
Bland det hakkede kød med løg, ris, persille, salt og peber blandes. Fyld det i squashene og læg dem i en ildfast fad. Tomatjuice, vand og smør bringes i kog og hældes over squashene. Dæk til med stanniol og bag dem 40 min. ved 175 grader. Fjern stanniolen og bag den i 40 – 50 min. til de er lysebrune. Tips: Serveres med ris og æg-citron sauce. |
|
Opskriften er vist 21011 gange,
og udskrevet 582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Tofly - 2009-06-28 13:48:01 hm jeg kan ikke forstå at der skal kød i- kommer der da normalt ikke.. og smør-det er en græsk ret, så hvorfor ikke bruge olivenolie som de gør dernede`? Afrodite - 2005-01-01 01:01:01 Hej ! Jeg kan varmt anbefale alle at prøve at fabrikere nogle yemistas. De er virkelig en stor græsk delikatesse. Kan varieres efter behag. Prøv også med peberfrugter og store tomater, i stedet for squash. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne